Nieuwtjes

_MG_4990

Stichting Scootmobielpark Laarbeek

Stichting Scootmobielpark Laarbeek biedt de scootmobielgebruikers de mogelijkheid deel te nemen aan cursussen, zowel in theorie als in praktijk, om ervaring op te doen en daarmee op verantwoorde wijze deel te nemen aan het verkeer.

Een door SSL opgerichte oefenbaan op de speelplaats van Basisschool Brukelum te Aarle-Rixtel biedt de mogelijkheid praktijkervaring op te doen.

Neem contact op met SSL en bezorg uzelf zekerheid en veiligheid.

info@scootmobielpark.nl

www.scootmobielpark.nl

 2013 08 27_2499_bewerkt-1

Stichting Scootmobielpark Laarbeek biedt een cursuspakket aan:

  • Een uitgebreide theorieles.

Een kleine halve dag theorieles met sprekende voorbeelden van gevaarlijke situaties d.m.v. een DVD. Een ervaren instructeur vertelt aan de hand van beelden hoe te handelen bij de getoonde probleemsituaties.

  • Praktijkles(sen) op de oefenbaan.

Drie keer een praktijkles van ca. 1 ½ uur op de oefenbaan. Onder begeleiding van een gekwalificeerd instructeur kunt u ervaring opdoen in lastige situaties die ook op de openbare weg kunnen voorkomen. Indien gewenst kunnen ook kleine instellings-veranderingen aan uw scootmobiel uit-gevoerd worden. Met een CVV-pas kunt u met de taxibus naar de baan komen. U kunt ook zonder scootmobiel komen, wij hebben een scootmobiel voor u klaar staan.

  • Praktijkles(sen) in het dorp.

Onder leiding van een ervaren instructeur wordt u door het dorp begeleid voor een praktijkles in het openbare verkeer. Tijdens de rit wordt u op verschillende gevaren gewezen en hoe u daarmee om moet gaan.

  • Certificaat.

Na met succes de cursus gevolgd te hebben ontvangt u van SSL een certificaat van deelneming, een sticker en een boekje met verkeersregels.

  • Kosten.

De cursuskosten voor inwoners van Laarbeek bedragen € 20,– met subsidie van de gemeente, voor cursisten van buiten Laarbeek kost de cursus totaal € 40,–.

  • Aanmelding.

Info over de cursus kunt u krijgen bij José Zwanenberg, j.zwanenberg@ziggo.nl, tel. 0492- 382947